‘Samen slimmer bouwen’

COMPLETE BOUWSERVICE

Wij nemen uw gehele verbouwing uit handen, omdat wij u graag ontzorgen.

KWALITEIT DIENSTVERLENING

Wij helpen u de juiste keuzes te maken en staan in hoge kwaliteit samen te laten gaan met korte doorlooptijden.

GECERTIFICEERDE BEDRIJF

Uiteraard is NederProjecten goed gecertificeerd volgens de alle erkenning bouw organisaties.

Over ons

Vanuit de passie voor de bouw realiseren wij al onze projecten. We zijn ambitieus en  innoveren continu. Onze kennis en ervaring zetten we altijd in om te streven naar het beste resultaat. Zo ontwikkelen wij in het heden, met blik op de toekomst.
Ons aannemersbedrijf onderscheidt zich met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding door een unieke samenwerking met onze leveranciers. En daar zijn wij trots op!

Wij vinden een evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering (winst, economisch rendement en garantie op continuïteit) en de sociale en ecologische aspecten (mens, maatschappij en milieu). Kortom: wij zorgen voor mens en omgeving, tegen een scherpe prijs.

Als u voor uw verbouwing, zakelijk of privé, ook streeft naar een zeer persoonlijke, maatschappelijk verantwoorde aanpak met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dan verwelkomen wij u graag als onze volgende klant!NederProjecten is volledig gecertificeerd
en erkend als leerbedrijf

De SEI
Stichting Kwaliteit voor Installaties

De SEI is begin 2014 ontstaan uit de fusie van Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector en SEI en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Dit is de instantie die de SEI erkenning toekent en beheerd.

UNETO VNI
Voor de installatiebranche

Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en het onderwijs en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

Kenteq
Stichting voor kwaliteit

Alles wat Kenteq doet, staat in het teken van ontwikkeling: in de techniek, bij organisaties, voor mensen. Kenteq helpt vakmensen hun loopbaan inhoud te geven. Kenteq faciliteert de branche hun succesvolle maakindustrie te behouden.

VCA
Veiligheids checklist voor aannemers

VCA certificering betekent dat de NederProjecten voldoen aan de eisen die gelden als basis voor veilig, gezond en milieuverantwoord werken, zoals die zijn geformuleerd door het Centraal College van Deskundigen.